Kuld-gentagelse.

Vi har den 14. maj 2014 parret Furball Adorable Abby DK23353/2009 og Winetta Buzzin 12572/2011.

Det er en kuld-gentagelse fra sidste sommer – hvor hvalpene er sunde og raske, fuld af godt humør og masser af selvtillid. Og de fungerer godt med andre hunde. Hvalpene blev solgt som familiehunde og vi har været i løbende kontakt med ejerne igennem deres første år.
Tæven som blev solgt til Norge – Furball Candy Crush – kaldet Candy – har været udstillet et par gange med fine beskrivelser. Hun har været lidt livlig i ringen, så her er masser af gå-på-mod, selv om hun bliver placeret i en udstillingsring.

Jeg har selv udstillet Furball Click Mix – kaldet Conrad. Han bor ved naboen, så det har været dejligt at følge en af dem på tæt hold. Han stiller sig også glad op i ringen med masser af selvtillid.

Abby er efter Frigg´s Prinsesse Pandora 16305/2004 og Zalazar Van Damme DK08796/2007. Abby er en frisk og humørfyldt hund. Abby er en fenimin tæve, der bevæger sig adræt og kvikt. Hun har dejlige mørke øjne og rød kraftig pels. Dette er Abby´s 2. kuld.

Buzzin er efter “Cannwood As If By Magic To Starvere” og “Winetta Special Delivery” ( begge England ). Buzzin er ligeledes en frisk og humørfyldt hund. Buzzin har ligeledes rød pels og dejlige øjne. Han ejes af Kennel Frigg´s. Dette er Buzzin´s 3. kuld.

Se yderligere info om Abby og Pandora under ” vores hunde “.