Furball Crunchy Coconut

Idag den 30. autust 2014 blev Furball Crunchy Coconut udstillet på 90 års jubilæumsudstillingen for Cairn Terrier i Silkeborg.

Hun var aldrig blevet udstillet før og hvad kunne være en bedre start end ved et jubilæum.

Mor Lis og far Herluf var noget spændte på det.

Det sjove er, at Cocos fars ejere, John og Inge selvfølgelig også var afsted. Og da de så i kataloget, at et af deres hanhunds børn skulle bedømmes, fik de travlt med at spotte, hvor de stod. Men de fandt hinanden og Inge tilbød at handle Coco. Det ville Lis og Herluf gerne have, så Inge øvede lige lidt med Coco inden start, ligesom John lige finpudsende Cocos ører lidt 🙂

coco og inge

 

Jeg har fået fortalt at under fremvisningen i ringen, havde Coco en fest – hun syntes, det var super sjovt og Inge havde godbidder med. og hvis Inge var for langsom til at give Coco en, så gøede hun da bare og håbede på, at hun så gav en mere – hun fik også dommeren til at grine og jeg tror, hun gjorde sit til, at hun ikke sådan lige blev glemt igen.

Hun fik en fin kritik/beskrivelse og blve nr. 6 ud af 9. Hun blev stillet i åben klasse, men kunne sagtens have været stillet i mellemklassen, da hun er 16 mdr. gammel.

Men lad os nu se, om hun ikke skal prøve det igen 🙂

 

Coruchy Coconut

 

Tak til Lis og Herluf for de fremsendte billeder.