Furball Crunchy Coconut fødte den 7. april 2017 4 tæver og 1 han – de er klar til at flytte til deres nye hjem sidst i uge 23 – 10. juni 2017.

8 uger gamle:

Ja, nu kan Lis så ikke have sine gulvplanter i fred og gulvvask – ja, kluden er lidt tungere end normalt, for der hænger som regel 5 hvalpe i kluden, hvis hun lige skal trække gulvet over sammen med hvalpene. Selv om det hele bliver lidt mere besværligt og selv om alt så også tager lidt længere tid, er det meget underholdende – og rigtig skønt for hvalpene at deltage i. Nå ja, når der rigtigt skal vaskes over, kommer de selvfølgelig ud i haven. For noget rengøring laver sådan et kuld til en husmor. Men skidt med det – de laver så meget sjovt, at smilene ikke rigtig forlader ansigtet, før der igen er noget at smile over.

I denne uge har chipperen været forbi, så nu er de alle 5 officielt navngivet. nu venter et besøg hos dyrlægen i næste uge til et sundhedstjek.

Så får de en lille køretur, hvilket de dog har prøvet før.

Her er lige lidt billeder af de 5 små, skønne hvalpe:

     

7 uger gamle:

Tiden flyver af sted med sådan et kuld spilopper, der er fulde af krudt og meget nysgerrige.Godt haven er hegnet forsvarlig ind og der er to firbenede og 2 to benede til at kigge efter dem. Men ihh hvor de nyder livet. Undersøger alt på deres vej.

 

  

 

6 uger gamle:

Så blev de 6 uger gamle og der er fuld fart over feltet. De elsker ude livet og hos Lis og Herluf er der lavet sådan, at de i det gode vejr kan gå ud og ind. Deres foder får de nu i fast form og de elsker at finde det på græsset i haven.

Emma hygger sig virkelig med de små. Og det ser ud til, at Coco nyder at have babysitter ind imellem.

Alle hvalpe er nu afsat – så nu venter 5 familier på, at de små poppelopper bliver klar til at flytte.

 

     

 

5 uger gamle:

5 uger gamle og der er fuld fart over feltet – nysgerrigheden er stor og de skal helst undersøge alt, hvad de kommer i nærheden af. Det er super sjovt nu at være tilskuer til. De er ude hver dag og det nyder de. Vejret har også været fint – ikke at hvalpene har noget imod vejret – de er blot glade for at komme ud og undersøge verden og de bliver mere og mere modig hver dag. Storesøster Emma er gået all in på babysitter rollen – hun leger med dem, gør rent efter dem og opdrager på dem. Hun deler også gerne sit afgnavede kødben med dem – Gaby fik så på et tidspunkt benet for sig selv – og det var et hit. De spiser hvalpefoder 3 gange om dagen og derfor er mælkebaren også ved at lukke ned. Men det bliver dog stadig til et par hyggestunder med mor om dagen. De er rigtig sjove at se på nu – og giver anledning til smil og og godmodig grinen, for påhittene er opfindsomme. Og lige så pludselig er der udsolgt på energien og de sover. Det er skønt at have hvalpe!! Der ligger igen en lille video på min Face Book side “Kennel Furball – opdræt af Cairn Terrier” Den er af lille Geo, der har opdaget en mælkebøtte……

 

      

      

 

4 uger gamle:

Allerede 4 uger gamle. De har rigtig fået smag for hvalpefoderet, men er også klar, når mor Coco giver en tår mælk. Det gør hun stadig, men ikke så tit, som hun plejer og det er også lige som det skal være.

Emma får lov at lege med alle hvalpene og det hygger hun sig virkelig med. På min Face Book side; “Kennel Furball – opdræt af Cairn Terrier” kan I se et par små filmklip af hvalpene – også sammen med Emma.

Geo er en lille igangsætter og holder fart på sine søstre. Han sætter gang i sjov og ballade, så snart han har muligheden for det.

 

 

 

3 uger gamle:

Så er hvalpene blevet 3 uger gamle – tiden flyver afsted og nu begynder det at blive sjovt. Den kommende uge byder på mere og mere leg hvalpene imellem og så er det snart tid at smage på hvalpefoder. De to første hold hvalpekøbere har været på besøg. Der er nu 2 tæver og 1 han tilbage.

Jeg var på besøg hos Lis og Herluf. Hvalpene er super skønne og søster Emma får også lov til at passe hvalpene. Coco lader Emma komme helt tæt på kurven – ja endda må hun gå op til hvalpene – når det altså passer Coco. Det er helt, som det skal være. Jeg synes, der var virkelig dejligt at se. Og imens hvalpene fik mad ved Coco, lagde Emma sig op i stolen, hvorfra hun havde fuld udsyn over, hvad der skete i kurven.

 

  

  

 

2 uger gamle:

Så blev G kuldet 2 uger gamle – de trives storartet. De har fået deres ormekur.

I disse dage er de ved at åbne deres øjne. Nu er de også blevet navngivet:

Pigerne skal hedde: Gaby, Gaya, Gili og Gurli. Og så har vi Geo – ene hane i kurven.

 

         

 

1 uge gamle:

Så blev G kuldet 1 uge gamle og alle trives og har det godt. Coco er nu igen med på en kort morgenluftetur – det nyder Emma, da de så kan lege lidt, hvilket Emma har savnet noget.

Coco’tid går jo med de skønne små pølser, der alle har fordoblet deres vægt.

  

    

 

 

Fødsel:

Den 7. april 2017 fødte Coco aka Furball Crunchy Coconut 4 tæver og 1 han. Hun fødte den første hvalp kl. 18.45 og den sidste kl. 21.15. Virkelig flot!! Alle har det godt – med en gennemsnitsfødselsvægt på 200 gram, får de en god start på livet.

Søster Emma (fra Coco og Kenzo’s sidste kuld) var med under fødslen og undrede sig over, hvad det var, der foregik. Da det hele er vel overstået, kigger hun forundret på, hvad det er, mor har i kurven. Det må hun gerne.

Hvalpene ligger i Galten, Østjylland. Vi glæder os til at følge de 5 små.

 

   

 

 

Parring:

Furball Crunchy Coconut blev den 5. februar 2017 parret med Lachleen Eye Don’t Blink (aka Kenzo).

Coco er tydelig drægtig. Hun har det godt og vi forventer fødsel omkring den 7. april 2017.

Coco bor hos Lis og Herluf i Galten, Østjylland. Det er også her, kuldet vil ligge.